Problemen recente storing Office365?

 

Recente storing Office365

Heeft u onlangs problemen ondervonden door de recente storing van Office365? Wij zorgen dat uw bedrijf bereikbaar blijft!

 

Bekijk onderstaande video

 

 

 

WHITE PAPER: POST-MIGRATIE RISICO'S

OFFICE365

 

Migreren van een On-Premise omgeving naar Office365, wil niet zeggen dat er geen plan gemaakt hoeft te worden ter voorkoming van storingen en het verkleinen van bedrijfscontinuïteit risico.

Zoals met bijna iedere grote verhuizing of verandering is er een verhoogd risico op de bedrijfscontinuïteit door een grote kans op onvoorziene storingen en of gebeurtenissen bij de ingebruikname van de nieuwe cloud omgeving.

Lees hieronder verder hoe een veilige transitie voor ieder type bedrijf mogelijk gemaakt kan worden bij de overweging om naar de cloud te gaan. En voor die bedrijven die inmiddels al zijn gemigreerd naar de cloud, kan de email omgeving verder worden geoptimaliseerd tegen storingsuitval en beveiligingsproblemen.

 
"Zo zal Office365 altijd service/onderhoud uitval hebben…..Het is daarom ook irrationeel om te denken dat uitval nooit zal optreden…Velen maken nu al volop gebruik van cloud diensten. Dus men mag zich dan ook best afvragen, wat gebeurt er wanneer Office365, off-line gaat? Heb ik een plan B?"
 

Met dank aan Neil Murray, Chief Technology Officer, Mimecast.

De Whitepaper geeft inzicht in:

  • Wat u kunt verwachten bij een migratie naar Office365
  • De te verwachten implicaties indien u volledig vertrouwt op standaard Exchange Online Security
  • De noodzaak voor archiveren van emails en de e-discovery functionaliteit
  • Het verkleinen van het downtime risico bij het gebruik van één cloud provider

 

U kunt de whitepaper hieronder opvragen:

 

[formidable id=17]