G4Apps|Go For Apps

G4 apps 2

Binnen de toekomstige Cloud Computing architecturen zullen Apps de toegangspoort vormen voor diverse standaard bedrijfstoepassingen en workflow processen.

Daarom heeft G4Cloud|Go For Cloud een apart bedrijfsonderdeel opgezet die zich specifiek bezig houdt met Enterprise Business Apps.

Met dit onderdeel genaamd G4Apps|Go For Apps kunnen wij bedrijven en instellingen begeleiden bij het ontwikkelen en het  introduceren van Enterprise Business Apps in de organisatie.

Bedrijfstoepassingen die nu veelal op on-site servers/mainframes draaien worden veelal doormiddel van traditionele PC-executables benaderd. De het toenemend gebruik van devices zoals Tablets/Smartphones/Hybride laptops (combinatie Laptop/Tablet) zal ook de vraag naar Enterprise Business Apps alleen maar toenemen.

G4Apps|Go For Apps maakt hierbij onderscheid in Standard Enterprise Business Apps en Custom Enterprise Business Apps.

Voor de Standard Enterprise Business Apps zijn wij onder andere gecertificeerd voor de Google Apps for Work, en kunnen wij bedrijven en instellingen ondersteunen bij de migratie en het gebruik van Google Business Apps. U kunt hierover meer lezen op de pagina G4Apps met Google Apps for Work Google Overview

 

G4Apps|Go For Apps biedt de mogelijkheid voor bedrijven hun eigen maatwerk Enterprise Business Apps te ontwikkelen.

Hiervoor bieden wij een App Launching platform in de Cloud aan waarmee wij voor bedrijven en instellingen snel Custom Enterprise Business Apps kunnen ontwikkelen voor Android en iOS.

Met het App launching platform "Journey" kunnen bedrijven wel 10x zo snel een eigen Custom Enterprise Business App ontwikkelen.

Hiervoor werken wij samen met Grove Ltd. Meer hierover op onze site via G4Apps Custom Enterprise Business Apps.

 

Journey 10x faster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *