G4Cloud Data Warehouse met AWS

 

Data Warehouse met Amazon Web Services

 

 

Data Warehouse as a Solution

 

De komende jaren zal de exponentiële groei van data binnen bedrijven en instellingen veel  uitdagingen creëren op het gebied van Business Intelligence (BI) en Informatiebeheer.

Om de grote hoeveelheid data uitgebreid te analyseren is krachtige computercapaciteit noodzakelijk. De opzet van een effectieve Data Warehouse inrichting zorgt voor een snelle verwerking van data zodat gekwalificeerde beslissingen op het gebied van research en  zakelijk inzicht kan worden geboden.

Amazon Redshift biedt hiervoor de oplossing. Redshift is een Data Warehousing service op de Public Cloud van Amazon Web Services. De Data WareHouse omgeving is volledig gemanaged en biedt de mogelijkheid om op petabyte schaal data in te richten en snel te verwerken.

Amazon Redshift geeft de Data Warehouse inrichting een nieuwe dimensie doordat gecompliceerde werkzaamheden zoals installeren van specifieke Hardware en Software overbodig wordt.

Onze Data Warehouse-aanbod omvat Consulting & Implementatiediensten om bedrijven en instellingen te assisteren met de strategie, en dit vervolgens te transformeren in een passende Data-Ware House architectuur.

G4Cloud|Go For Cloud ontwerpt, levert en beheert uw Data Warehouse oplossing en biedt Business Intelligence en Reportage Tools. Met deze aanpak kunnen onze klanten het maximale uit de Data WareHouse oplossing halen.

G4Cloud|Go For Cloud biedt de consulting services op de AWS Data Warehouse services aan met G4CloudAssist, onze professional Services organisatie.

G4CloudAssist kan u begeleiden met:

Strategie Development en Data Warehouse op de AWS Cloud

Data Warehouse & BI Consulting

DW & BI  Architecture Development

Migratie Strategie en Planning

 

Onderstaande video van de AWS summit San Francisco geeft u inzicht in de mogelijkheden van de Redshift Data WareHouse oplossing van AWS.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *