Mimecast voor MS Office Exchange/365

    logoUEM

 

Met behulp van de Mimecast Unified Email Messaging (UEM) Cloud Service is het eenvoudig uw huidige Office Exchange infrastructuur (On Premise of Online Hosted) te migreren naar een volwaardige schaalbare Cloud oplossing.

U kunt direct gebruik maken van eDiscovery, Email security met uitgebreide policies en onbeperkte archiveringsmogelijkheden per gebruiker.

De Mimecast UEM Cloud Service sluit naadloos aan op de MS Office wereld en biedt doorgroeimogelijkheden naar toekomstige versies van Office, zoals de recent op de markt gebrachte Office 365.

Naast praktische mogelijkheden is er tevens een economisch voordeel, doordat de bestaande investering kan worden behouden en men de eerste stap naar een volledig gebaseerde SaaS Cloud dienst al dan niet gefaseerd kan maken.

Om dit voor u te verduidelijken hebben wij de diverse scenario's hieronder weergegeven. We zien dat de huidige vraag vanuit de Enterprise (corporate) markt de voorkeur geeft aan de hybride oplossing.

Deze biedt de volgende voordelen, zoals:

  • Behoud van investering in bestaande apparatuur en verlenging van de levensduur, met alle functionaliteiten van de Mimecast Cloud binnen handbereik.
  • Backup en Business Continuity gegarandeerd door Mimecast met SLA, ideaal tijdens migraties en/of onderhoud.
  • Beperkte impact bij implementatie door relatief eenvoudige integratie van de aanwezige Exchange Office omgeving in de Mimecast Cloud. 

De Mimecast Cloud past in elke configuratie van MSOffice Exchange.

 

Overview MS Office

 

Bekijk ook onderstaande video waarom Mimecast de Office365 omgeving optimaliseerd en beter afschermd.

 

 

 

 

 

ROI Calculator

 

 

Mimecast biedt wekelijks een tweetal demonstratie webinars aan, waarin de mogelijkheden van de UEM oplossing overzichtelijk wordt uitgelegd.

U kunt zich hiervoor aanmelden rechtsbovenaan "Webinars Demo door Mimecast"

Vervolgens krijgt u van Mimecast de inloggegevens van de Webex demo per mail toegestuurd.

Voor een volledig overzicht van de Mimecast Service kunt u onderstaand PDF downloaden!

 

Mimecast Service Offering Tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *