Was uw E-mailomgeving onbereikbaar?

 

Was uw E-mailomgeving onbereikbaar tijdens de recente storing van Office365? De-risk uw Office365 implementatie!

 

 

The Perils of one Cloud

 

 

“Heeft uw E-mailomgeving ook onlangs problemen ondervonden door de recente storing van Office365? Als u wilt weten hoe u dit kunt voorkomen, bekijk de video.”

 

 

Migreren van een On-Premise omgeving naar Office365, wil niet zeggen dat er geen plan gemaakt hoeft te worden ter voorkoming van storingen en het verkleinen van risico’s op de bedrijfscontinuiteit.

Zoals met bijna iedere grote verhuizing of verandering is er een verhoogd risico op de bedrijfscontinuiteit door een grote kans op onvoorziene storingen en of gebeurtenissen bij de in gebruikname van de nieuwe cloud omgeving.

“Zo zal Office365 altijd service intervals hebben. Het is daarom ook irrationeel om te denken dat uitval nooit zal optreden. Dus men mag zich dan ook best afvragen, wat gebeurt er wanneer Office365, off-line gaat? Heb ik een plan- B?” 

Lees in onze Whitepaper hoe een veilige transitie voor uw bedrijf mogelijk gemaakt kan worden bij een verhuizing van de E-mailomgeving naar de Cloud. En voor die bedrijven die inmiddels al zijn gemigreerd naar de Cloud, kan de E-mailomgeving beter worden geoptimaliseerd tegen storingsuitval en beveiligingsproblemen.

De Whitepaper geeft inzicht in:

  • Wat u kunt verwachten bij een migratie naar Office365
  • De te verwachten implicaties indien u volledig vertrouwd op de standaard Exchange Online Security
  • De noodzaak voor archiveren van E-mails en e-Discovery
  • Het verkleinen van de downtime risico bij het gebruik van één Cloud provider

Voor aanmelding voor de Whitepaper kunt u uw gegevens hieronder invullen.

[formidable id=17]